Η ασφάλεια και το απόρρητο των πληροφοριών και των δεδομένων αποτελούν υψηλή προτεραιότητα για την εταιρία ΑΡΘΡΩΣΙΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΕ (στο εξής «Εταιρία»).

Προς επίτευξη των ανωτέρω, η Εταιρία εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα για τους σκοπούς της επεξεργασίας τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, την ανταπόκριση στα οποία ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η Πολιτική Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων Επισκεπτών (Wi-fi, CCTV) περιγράφει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που ενδέχεται να επεξεργαστεί η Εταιρία όταν εισέρχεστε ως επισκέπτης σε αυτή.

Η παρούσα Πολιτική είναι ιδιοκτησία της Εταιρίας και δεν επιτρέπεται η μη εγκεκριμένη κοινοποίηση, αναπαραγωγή και χρήση αυτής (μερικώς ή ολικώς).

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα είναι η Εταιρία, ήτοι ΑΡΘΡΩΣΙΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΕ που εδρεύει στη Μεταμόρφωση, οδός Πάρνηθος, αριθμός 44, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 2841006 .

 

  1. Σκοπός

Σκοπός αυτής της Πολιτικής είναι η Εταιρία να παρέχει ενημέρωση και καθοδήγηση σε όσους εισέρχονται ως επισκέπτες στα γραφεία, στις εγκαταστάσεις και στους επαγγελματικούς χώρους της ή όταν χρησιμοποιείται το δίκτυο Wi-fi της, σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που ενδέχεται (η Εταιρία) να επεξεργαστεί, ήτοι ποια προσωπικά στοιχεία, όπως στοιχεία σύνδεσης Wi-fi, εικόνες προσώπου μέσω CCTV κ.λπ. διατηρεί η Εταιρία, για πόσο καιρό και για ποιο σκοπό.

 

  1. Νομική βάση επεξεργασίας

Η επεξεργασία λαμβάνει χώρα με βάση το έννομο συμφέρον της Εταιρίας, ήτοι:

  • για τη διασφάλιση (ασφάλεια και προστασία) του προσωπικού των πελατών, των επισκεπτών, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού της Εταιρίας,
  • για τη συμμόρφωση της Εταιρίας με υποχρεώσεις της εκ του νόμου και
  • για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Εταιρίας στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της.
  1. Τρόπος συλλογής δεδομένων

Τα δεδομένα σας συλλέγονται τη στιγμή που εισέρχεστε στην εμβέλεια του συστήματος καταγραφής βίντεο (CCTV), ήτοι στην είσοδο του κτιρίου και των γραφείων μας, καθώς και όταν συνδέεστε μέσω κινητής συσκευής (smartphone, tablet, ipad, laptop) στις προσφερόμενες εκ μέρους μας δωρεάν υπηρεσίες ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω Wi-fi. Αναφορικά με το σύστημα καταγραφής βίντεο της Εταιρίας μπορείτε να ανατρέξετε στην Ενημέρωση για το σύστημα βιντεοεπιτήρησης της Εταιρίας, η οποία είναι αναρτημένη και στον ιστότοπό μας. Σε κάθε περίπτωση, οι κάμερες μπορεί να καταγράψουν την εικόνα σας αποκλειστικά για λόγους ασφάλειας και προστασίας της περιουσίας της Εταιρίας και τρίτων και οι λήψεις διατηρούνται για 15 ημέρες, ενώι στη συνέχεια διαγράφονται αυτόματα.

 

  1. Σύννομη χρήση

Κατά τη χρήση των υπηρεσιών πρόσβασης στο διαδίκτυο της Εταιρίας μας μέσω Wi-fi, σας συνιστούμε να αποφεύγετε ενέργειες που είναι παραβατικές ή παράνομες, όπως ενδεικτικά φόρτωση και λήψη προστατευόμενου υλικού που καλύπτεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων (φωτογραφίες, βίντεο, λογισμικό, ταινίες), δημοσίευση προσβλητικών ή/ και δυσφημιστικών δηλώσεων, επίσκεψη παράνομων ιστοτόπων, αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων σε άγνωστο αριθμό παραληπτών (spam) κ.α.

Για να διασφαλίσουμε την ορθή και νόμιμη λειτουργία της ως άνω διαδικτυακής υπηρεσίας στην Εταιρία μας, μπορούμε να επεξεργαστούμε δεδομένα, όπως αναγνωριστικά συσκευών.

 

  1. Πρόσβαση στα δεδομένα

Το τηρούμενο υλικό είναι προσβάσιμο μόνο από το αρμόδιο / εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια του χώρου, τον Εσωτερικό Διαχειριστή Ασφάλειας και τους συνεργάτες ΙΤ της εταιρίας.

 

  1. Επικοινωνία – Δικαιώματα

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε με την Εταιρία και δη με την εσωτερική Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (210 2841006 / iso.dpt@arthrosis.gr ) για να ασκήσετε τα προβλεπόμενα από το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων δικαιώματά σας (άρθρα 15-22 ), όπως, μεταξύ άλλων, πρόσβασης στα δεδομένα σας (προκειμένου να γνωρίζετε ποια δεδομένα σας και για ποιο λόγο επεξεργάζεται η Εταιρία, καθώς και τους αποδέκτες αυτών), επαλήθευσης του περιεχομένου των δεδομένων σας, προέλευσης, ακρίβειας και τοποθεσίας τους, απόκτησης αντιγράφου των δεδομένων σας, περιορισμού της επεξεργασίας, διαγραφής των δεδομένων του κ.λπ. Τα δικαιώματα αυτά καταρχήν ασκούνται χωρίς κόστος για το υποκείμενο.

Τέλος, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ενημερώσετε απευθείας την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αν θεωρείτε ακατάλληλη την εκ μέρους της Εταιρίας χρήση των δεδομένων σας (www.dpa.gr).-